Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Limited Edition Mermaid Collection Brush Set
Limited Edition Mermaid Collection Brush Set
Limited Edition Mermaid Collection Brush Set
Limited Edition Mermaid Collection Brush Set
NYHET

Limited Edition Mermaid Collection Brush Set

KICKS Beauty

Ett kit bestående av 3 stycken makeupborstar Foundationpensel En professionell foundationpensel utvecklad för applicering av flytande foundation och krämfoundation.
299 kr

Recensioner

Hanna K | 2018-05-15
Så otroligt fina! Men viktigast av allt, mjuka och sjukt bra! Alla 3 ger perfekt applicering!

Mer Information

Ett kit bestående av 3 stycken makeupborstar
Foundationpensel
En professionell foundationpensel utvecklad för applicering av flytande foundation och krämfoundation. Den rundat spetsiga formen är idealisk för målinriktad applicering av produkten i avgränsade områden. Denna lilla sjöjungfruformade pensel är även perfekt för att forma och applicera foundation runt näsan, munnen och käklinjen. Ett lock ingår i förpackningen för att hålla såväl din pensel som din makeupväska ren. Tillverkad av syntetiskt hår.
Rougeborste:
En spetsig rougeborste som är designad för conturing-, bronzer- och rougeprodukter. De mjuka borsten är utformade för att ge en jämn och slät yta. Sjöjungfruformat skaft. Tillverkad av syntetiskt hår.
Puderborste:
En professionell puderborste för antingen lätt eller intensiv täckning. De mjuka borsten är utformade för att ge en jämn och slät yta. Kan användas med antingen löst eller pressat puder. Sjöjungfruformat skaft. Tillverkad av syntetiskt hår.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22