Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Professional BB Cream Brush
Professional BB Cream Brush

Professional BB Cream Brush

KICKS Beauty

Professional BB Cream Brush är en foundationpensel som är specifikt utvecklad för att applicera BB Creams men även foundation.
129 kr

Recensioner

Therese | 2017-10-19
Otroligt prisvärd! Har tidigare haft en likadan borste av ett dyrare märke, men märker ingen som helst skilnad! Bra täckning, lätt attarbeta med och är otroligt mjuk! Rekommenderas starkt!
Linda | 2017-08-15
Jag tycker denna ska ha fem stjärnor, den är jätte bra, jag har provat diors borste som liknar denna och det är inte stor skilnad, dior är aningen lenare och ser exklusiv ut men kostar 555kr. Visst det finns mycket bättre borstar som dessutom är lättare att tvätta men då är priserna 395kr eller mer. Så detta är min semester borste som ger mig GRYMT resultat medan Mac borstarna ligger hemma i tryggt förvar. Men som med nästan alla borstar så spelar det roll vilken produkt man använder till, det blir alltid bäst att avsluta resultat med en beautyblender. Tummen upp
Amanda Wizping | 2017-03-09
Så himla bra och väldigt len!

Mer Information

Professional BB Cream Brush är en foundationpensel som är specifikt utvecklad för att applicera BB Creams men även foundation. Den runda formen på borsten tar lätt upp foundation och ger en behaglig applicering samt en jämn, perfekt täckning.
Professional BB Cream Brush är gjort av syntetiskt hår.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22