Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Blackhead and Blemish Extractor
Blackhead and Blemish Extractor

Blackhead and Blemish Extractor

KICKS Beauty

Det här praktiska verktyget används för smidig borttagning av pormaskar eller orenheter. För borttagning av pormaskar, använd verktyget med platt spets.
99 kr
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

A | 2019-01-27
ÄNTLIGEN!!! Som man väntat på något sånt här. Tycker den fungerar jättebra och mycket skonsammare mot huden än att använda naglarna.
Marina | 2019-01-09
tog bort en finne jag har haft i 3 dagar med den här. så enkelt och smidigt
T.s | 2019-01-08
Köpte denna och jag säger bara OH MY GOD så ont det gjorde att använda den. Alltså det gick inte att klämma ut en enda pormask med den. Fick röda djupa märken efter den, rekommenderar INTE!!

Mer Information

Det här praktiska verktyget används för smidig borttagning av pormaskar eller orenheter. För borttagning av pormaskar, använd verktyget med platt spets. För borttagning av orenheter från ansiktet eller kroppen, använd verktyget med en ögla längst ut.
Använd så här: Rengör och ånga om möjligt ansiktet för att få porerna att öppna sig. Välj lämpligt verktyg beroende på vad som ska tas bort. Rengör verktyget med desinfektionsmedel för att eliminera eventuella bakterier. Placera spetsen mot aktuellt område och pressa varsamt ut pormasken eller orenheten. Torka bort eventuell smuts med en bomullsrondell för att förhindra infektion. Tillverkade av rostfritt stål. Använd inte detta verktyg på cystisk akne.
Hudtyp:Kombinerad|Problemhy
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22