Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

Deep Cleansing Oil
Kampanj 20%

Deep Cleansing Oil

KICKS Beauty

Deep Cleansing Oil löser effektivt upp makeup och orenheter och skyddar och stärker hudens egna barriär. Innehåller inte mineraloljor.
111,20 kr139 kr

Recensioner

Malin | 2019-01-08
Bästa oljan. Hade från ett dyrare märke förut ,men denna är precis lika bra.
Anna | 2018-09-12
Har använt dyrare oljor men tänkte jag skulle prova denna, men blev tyvärr besviken. Tycker inte att jag får bort sminket och upplever att oljan inte löser upp sig ordentligt, det blir som en hinna. Tyvärr!
Emma | 2018-09-09
Tycker denna torkar ut min hud lite lätt, men framförallt är den väldigt starkt parfymerad. Slängde min efter några användningar, kan inte säga att jag rekommenderar.

Mer Information

Deep Cleansing Oil löser effektivt upp makeup och orenheter och skyddar och stärker hudens egna barriär.
Innehåller inte mineraloljor.
Massera in i huden för att lösa upp all typ makeup, inklusive vattenfast mascara. Avsluta med din dagliga rengöring.
KICKS Face Care är en unik serie med Fairtrade-märkta hudvårdsprodukter. Det betyder att en del av ingredienserna i produkterna är rättvist handlade och att de som producerat dessa får ett rättvist pris för varorna. Fairtrade samarbetar endast med utvecklingsländer vilket gör att effekten av detta bidrar till bättre levnadsvillkor genom tillhandahållande av rent vatten, sanitet och tillgång till sjukvård.
Volym:150 ml
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22