Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Age Defence Starter Kit
Age Defence Starter Kit
p935059
v44955813
KICKS Beauty
SEK
149

Age Defence Starter Kit

KICKS Beauty

Välkomna våren med en helt ny hudvårdsserie, framtagen med just dina önskemål i fokus! Face Care är en prisvärd hudvårdsserie som är Fair Trade-märkt.
149 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Katarina | 2019-07-06
Ja, samma för mig ögonkrämen gick att använda typ en gång. I övrigt bra produkter i bra resestorlek.
Josephine | 2019-03-07
Köpte detta set till mamma som ville pröva ögonkrämen, köpte samtidigt de andra startseten. Ögonkrämen som följde med i vitamin c setet behövde jag bara ta av korken så kom det ut kräm, i min mammas ögonkräm så va tuben i princip tom. Bytte till en ny på kicks i Östersund, men det var samma i den. Någon annan som råkat ut för detta?
Minerva | 2016-07-02
Very good for normal and combination skin! Support fare trading and made in Sweden. Have been using this products for 6 months and my skin become smoother and less break out.

Mer Information

Välkomna våren med en helt ny hudvårdsserie, framtagen med just dina önskemål i fokus!
Face Care är en prisvärd hudvårdsserie som är Fair Trade-märkt. Serien Age Defence passar den hud som börjar visa ålderstecken – innehåller aktiva ingredienser med naturligt ursprung och dokumenterad effekt.
Age Defence Starter Kit innehåller: Age Defence Day Cream 20 ml, Age Defence Night Cream 20 ml, Age Defence Eye Cream 5 ml och Foaming Face Wash 50 ml.
KICKS Face Care är en unik serie med Fairtrade-märkta hudvårdsprodukter. Det betyder att en del av ingredienserna i produkterna är rättvist handlade och att de som producerat dessa får ett rättvist pris för varorna. Fairtrade samarbetar endast med utvecklingsländer vilket gör att effekten av detta bidrar till bättre levnadsvillkor genom tillhandahållande av rent vatten, sanitet och tillgång till sjukvård.
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22