Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Face & Body Massage Roller
Face & Body Massage Roller

Face & Body Massage Roller

KICKS Beauty

En roller för ansikts och kroppsmassage. En daglig massage av ansiktet och kroppen med denna roller ger en rad positiva effekter.
199 kr
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

C | 2019-05-14
Rollern är inte gjord i metall utan i plast. Min har också flagat lite färgen. För ansiktet är den alldeles för stor och klumpig för, funkar dock bättre för kroppen. Vill man ha något som har en kylande verkan som metall har så blir man lätt besviken på denna. Vet inte om jag skulle betala fullpris för denna.
Linn | 2019-05-07
Väldigt skön att använda, så på så sätt är jag nöjd. Men som föregående skriver så är den inte gjord av rostfritt stål och aluminium??? Min roller såg sliten å nästan använd ut när jag fick den å färgen hade redan flagnar bort. Skulle inte betala fullt pris för den
Alice | 2019-05-06
Gör sitt jobb, har bara använt den på axlarna för det är där jag är öm och spänd. Men jag är besviken då den känns billig och definitivt plastig trots att det står att den är gjord av metall.. Mycket finare på bild än i verkligheten. Glad att jag köpte när det var 50% annars hade jag ångrat mitt köp.

Mer Information

En roller för ansikts och kroppsmassage. En daglig massage av ansiktet och kroppen med denna roller ger en rad positiva effekter. Det stimulerar blodcirkulationen vilket bidrar till en frisk lyster. Rollern kan användas för att ge en lätt bindvävsmassage. Rollern stimulerar såväl ansikts som kroppsmuskler och förbättrar hudstrukturen för en slätare hudton. Använd i ansiktet, på nacken, armarna, midjan och benen. Tillverkad av en blandning av aluminium och rostfritt stål.
Använd så här:
1.Ansikte:
Kinder och käke: Börja rulla från hakan och uppåt, mot kinderna och öronen.
2.Nacke:
Låt rullen försiktigt rulla fram och tillbaka längs axlarna och nacken.
3.Kropp:
Låt rullen rulla fram och tillbaka längs in- och utsidan av låret, midjan, bröstet, armarna och vaderna.
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22