Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

BB Cream 2 Light

BB Cream 2 Light

Kiehls

Kiehl’s BB Cream går ett steg längre än omedelbar försköning och minskar ojämn hudton samt reducerar synligheten av förstorade porer och fina linjer.
305 kr
2 Light

Recensioner

Chris | 2018-07-17
Slog mina förväntningar med hästlängder. Jag upplever att den kräver en primer eller åtminstone återfuktad hud för en jämn applicering. Den måste också appliceras ganska snabbt för den torkar upp fort på huden. Den har en oslagbar hållbarhet och sitter helt oförändrad vid slutet av dagen. Lätt täckgrad som jämnar ut hudtonen väl och ger en helt naturlig finnish. Det går inte att se att huden är sminkad ens på nära håll. Har blandhy men den fungerar lika bra på såväl torra som feta områden. Har inte märkt av någon förvärrad acne. Oparfymerad och har därav en kemisk lukt med den är ganska diskret. Jag köpte färgen medium. Skulle säga att den är medium åt det mörkare hållet med en något gul underton. Är så nöjd med hur den sitter på huden att jag definitiv kommer köpa den igen.
Anna_123 | 2017-08-28
En av få BB creams som faktiskt återfuktar och ger ordentligt med solskydd. Jämnar ut hudtonen utan att kräva så mycket arbete, korvar sig aldrig, sitter hela dagen. Kanske lite för glansig om man har fet hy, men annars 10 av 10. Den här köper jag igen och igen, så himla väl värd sin peng. Vet inte om c-vitaminet gör så mycket (kräver ett väldigt lågt pH-värde tänker jag) men skitsamma! Köp!

Mer Information

Kiehl’s BB Cream går ett steg längre än omedelbar försköning och minskar ojämn hudton samt reducerar synligheten av förstorade porer och fina linjer.
30 ml
Hög
Neutral
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22