Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

För leveransdatum innan jul med Instabox & Best hemleverans se kassasidan. Beställ senast 18/12 kl 12.00 för leverans innan jul med Postnord. 

No Bleeding Lips Secret Lip Liner
No Bleeding Lips Secret Lip Liner
No Bleeding Lips Secret Lip Liner
No Bleeding Lips Secret Lip Liner
ONLY AT KICKS

No Bleeding Lips Secret Lip Liner

Know Cosmetics

No Bleeding Lips är en ofärgad lip liner som lägger en osynlig linje runt läpparna och håller ditt läppstift eller gloss på plats och förhindrar att färgen ”blöder”.
149 kr

Recensioner

Sophia | 2018-03-02
Lite vaxig I konsistensen men den håller verkligen vad den lovar! Testat den med de läppstift jag vet blöder och de håller!!
Liv | 2017-05-22
Den här produkten borde alla som använder läppstift prova! Bästa bästa bästa jag provat och den funkar verkligen.
Maya1 | 2017-05-08
Detta är ett måste när jag har läppstift! Tidigare har läppstiftet alltid fjädrat och åkt utanför, men nu sitter det på plats under hela dagen och kvällen!

Mer Information

No Bleeding Lips är en ofärgad lip liner som lägger en osynlig linje runt läpparna och håller ditt läppstift eller gloss på plats och förhindrar att färgen ”blöder”. Passar för alla typer av färger på läpparna men gör sig speciellt bra tillsammans med starka färger på läppstift och gloss.
Färg:Transparent
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22