Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FINAL SALE! 30% på reapriset! Just nu fri frakt med PostNord (2-5 dagar)!

Vanliga frågor

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna om bland annat beställningar, leveranser & returer, KICKS Club och inloggning. Hittar du inte svaret på din fråga är du välkommen att kontakta vår Kundservice på 020- 42 3222 eller kundservice@kicks.se.

Bästa KICKS-kund
Våra kunders och medarbetares säkerhet och hälsa är alltid högsta prioritet för KICKS. Vi följer därför dagligen och mycket noga myndigheternas information om det nya coronaviruset (COVID-19).

För att våra kunder och medarbetare ska kunna känna sig trygga har vi vidtagit flera åtgärder. Vi har bland annat utökat våra redan strikta och omfattande städrutiner i alla våra butiker, som städas flera gånger per dag. Vi har också tillfälligt pausat våra makeup- och hudvårdsbehandlingar. För att minska risken för smittspridning ytterligare ser vi självklart också till att medarbetare vid minsta tecken på förkylningssymptom får vara hemma.

Under rean utökar vi åtgärderna ytterligare. Bland annat kommer vi sprida ut borden med reavaror i butikerna. Vi vill även uppmärksamma alla kunder på maxantalet personer som får vistas samtidigt i varje butik. Detta finns tydligt kommunicerat på skyltar vid entrén.
 
Vi uppmuntrar att betala med kontaktlösa bankkort eller Klarna så att det blir minimal hantering av kontanter.

Våra butiker är öppna och du kan som alltid också shoppa här på kicks.se.

Har du fler frågor är du välkommen kontakta våra medarbetare på KICKS kundservice.

Vänligen,
KICKS
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2020Kundservice 020-42 32 22