Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

SALE! 30-70! på beautyfavoriter! Just nu fri frakt med PostNord (2-5 dagar)!

Mail som inte kommer fram

Får du inga mail från KICKS som exempelvis orderbekräftelse och aktiveringsmail? Det  beror troligen på att mailet har fastnat i ditt spam-filter. Har du tittat i skräpposten?

Orderbekräftelse: Om du är medlem kan du logga in på ”Mina sidor” och under Orderhistorik hitta ditt kollinummer, status för din order samt en spårningslänk när ditt paket är skickat. Där hittar du samma information som finns i din orderbekräftelse.

Aktiveringsmail: Om du inte får något mail, testa följande:

  1. Skicka ett mail till adressen: info@kicks.se, från den mailadress du registrerat på KICKS. Gör detta via en webbläsare (ej via MOBILEN)
  2. Lägg till info@kicks.se som en kontakt i din mail
  3. Vänta i 30 minuter
  4. Testa sedan igen: För att få aktiveringsmailet behöver du registrera dig på kicks.se igen och för att få glömt lösen-mailet behöver du klicka på ”glömt lösen” igen. 

Detta för att spamfiltret i din mail inte ska behandla mail från KICKS som spam.

Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2020Kundservice 020-42 32 22