Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FRI FRAKT! Bli medlem och få KICKS-BACK på allt du handlar till och med 23 december! 

The Moisturizing Soft Day Cream 100 ml

The Moisturizing Soft Day Cream 100 ml

La Mer

Denna lyxiga Soft Creme ger samma utstrålning och förnyelse av huden som den ursprungliga Crème de la Mer.
4 150 kr

Recensioner

Maria | 2018-11-02
Det finns ingen bättre hudvård än La Mer enligt mig. Jag har länge haft problem med narig hud röd hud men som under ytan är fet. Har provat massor men nu byter jag aldrig mer. Värm mellan fingarna och försiktigt pressa in den istället för att "smörja" runt. Dyr tyvärr men dryg. Jag har den rikare på natten och den som är mer gel-liknande på dagen
Claudia | 2018-02-23
Bästa hudvården man kan köpa för pengar enligt mig! Min hud har aldrig kännts bättre vintertid. Jag har blandhy, och därmed lätt att få oljig t-zon, samtidigt som jag har torra partier. Men med denna mirakelkräm känns väl återfuktad utan att bli oljig. Viktigt att värma krämen mellan fingrarna innan man stryker på den. Visst är den syndig dyr, men den är också dryg och för mig väl ”investerade” pengar!

Mer Information

Denna lyxiga Soft Creme ger samma utstrålning och förnyelse av huden som den ursprungliga Crème de la Mer. Den innehåller även näringsrika Miracle Broth™ som är orsaken till La Mers förmåga att förvandla huden. Återfuktar på djupet och stärker huden.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22