W
Weleda

#
100BON
 
Lancôme Visionnaire Crescendo Bi-phased Exfoliator

Visionnaire Crescendo Bi-phased Exfoliator

Visionnaire Cresendo är en peeling kur som man låter verka under natten. En kur på 28 dagar som kommer att revolutionera din hy. Behållaren har två ändar, där vardera sida motsvarar en del av kuren. Del 1 används i 14 dagar för att ge huden en lätt...
556 kr 695 kr
ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
3 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

Visionnaire Cresendo är en peeling kur som man låter verka under natten. En kur på 28 dagar som kommer att revolutionera din hy. Behållaren har två ändar, där vardera sida motsvarar en del av kuren. Del 1 används i 14 dagar för att ge huden en lätt exfoliering. Del 2 används därefter i ytterligare 14 dagar och fokuserar på maximal förnyelse. Denna intensivt rengörande behandling kommer att göra att du upplever en positiv effekt på rynkor, fina linjer, din hudtextur samt pigmentfläckar. Tänk på att använda en dagcreme med SPF, t.ex. Visionnaire Day Creme SPF 20, när du använder Visionnaire Crescendo.
Volym: 30 ml
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-04-27
Nå har jeg brukt dette produktet i en uke så langt, og wow for en effekt den har allerede! Sminke har aldri lagt seg fint på huden min før nå. Hvis man skal investere i ett Beautyprodukt, så er denne verdt hver eneste krone!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-04-06
Alltså wow. Wow. Har bara kommit genom fas 1, börjar på fas2 imorgon får väl återkomma när även den är avslutad, men detta är redan sååå bra!! Hudytan är så jämn, fin, och har fantastisk lyster. Känns som sammet. Stor bonus: foundation sitter så mycket bättre och snyggare, ser nästan retuscherat ut! Köp den!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-28
ag har enbart använt mig utav denna kuren i 5 dagar men märker redan en stor skillnad! Min hudyta är betydligt jämnare, porerna är synbart mindre och huden har fått en jättefin lyster och känns mer balanserad. Jag har fet hy och lätt till tilltäppta porer och plitor men märker inte av det alls på samma sätt som innan. Kan svida/pirra vid applicering men är helt normalt eftersom det är en syrabehandling! Full pott från mig!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...