Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

Effacernes Longue Tenue Concealer 01 Beige Pastel
Effacernes Longue Tenue Concealer 01 Beige Pastel
Gåva på köpet! Läs mer

Effacernes Longue Tenue Concealer 01 Beige Pastel

Lancome

Effacernes Longue Tenue är en creme-concealer som ger medium täckning och har långvarig hållbarhet.
330 kr
01 Beige Pastel

Recensioner

Linda | 2018-12-18
En av mina favoriter! Ingen concealer jag behöver oroa mig över att ha åldrat mig 20 år när jag tittar i spegeln. Sitter bra o appliceras snabbt o enkelt med ringfingrarna. Dock ej full Täckning för dem som är.väldigt mörka under ögonen
Sofie | 2018-05-27
Bästa concealern! Täcker allt utan att se kakig ut och håller sig hela dagen. Har använt samma tub i flera månader så den är väldigt dryg dessutom. Är helt såld helt enkelt!
Lena | 2018-03-11
Smidig, täcker mörka ringar under ögonen perfekt och sitter hela dagen utan att torka ut och kaka sig. Har använt den i evigheter och är supernöjd!

Mer Information

Effacernes Longue Tenue är en creme-concealer som ger medium täckning och har långvarig hållbarhet. Concealern har en smidig crèmekonsistens som gör den enkel att fördela så att man slipper synliga övergångar. Concealern kommer i en liten smart tub med spetshuvud som gör den enkel att dosera.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22