Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

L'Absolu Lacquer Gloss 202 Nuit & Jour
L'Absolu Lacquer Gloss 202 Nuit & Jour
Gåva på köpet! Läs mer

L'Absolu Lacquer Gloss 202 Nuit & Jour

Lancome

Nya L’Absolu Lacquer är ett flytande läppstift som ger en härlig intensitet samt en elegant finish, det innehar både kvalitet och komfort.
280 kr
202 Nuit & Jour

Recensioner

Anna | 2018-10-04
Har snabbt blivit min nya favorit! Applikatorn och formulan gör det superlätt att få urfina läppar, hållbarheten är fantastisk och sitter som ett smäck. Det känns som en lyxig blandning mellan ett läppstift och ett gloss, underbar skön känsla på läpparna å vackra färger. Jag har nr.188 och nr.134, båda i två underbara röda nyanser. Har redan spanat in fler färger jag vill ha. Löp och köp :)
Lina | 2018-05-18
Den första och enda läpprodukt jag kan GARANTERA sitter hela dagen, eller tills man tvättar bort det i princip. Både färgen och den glansiga finishen sitter kvar även efter lunchen och eftermiddagskaffet. SÅ SKÖNT att slippa bättra på under arbetsdagen och AW'n, och oroa sig för att läppstiftet har flutit ut eller ätits upp i mitten och orsakat en läppenna-kant á la 90-tal. Tänkte nu klicka hem alla färger!

Mer Information

Nya L’Absolu Lacquer är ett flytande läppstift som ger en härlig intensitet samt en elegant finish, det innehar både kvalitet och komfort. Formulan gör L’absolu Lacquer smidig och lättarbetad som ger läpparna glansig färg. L'Absolu Lacquer finns i 18 färger med nyanser som täcker hela spektrumet från nude pink och hot fuchsia till bländande karmosinröd och djup bordeaux.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22