Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

Grandiôse Mascara 01 Black
Grandiôse Mascara 01 Black
Gåva på köpet! Läs mer

Grandiôse Mascara 01 Black

Lancome

Det första svanhals-formade maskaraskaftet, som separerar fransarna och når ut i alla vinklar. Mascaran förlänger fransarna utåt, lyfter dem uppåt och definierar fransarna.
315 kr
01 Black

Recensioner

Atefeh | 2019-01-14
Gillade mascaran väldigt mycket och ville inte alls byta den mot något annat men tyvärr den smular mycket under dagen, därför tycker jag inte alls om den lika mycket.
Katja | 2018-03-29
Ja.... mascaran är bra. Men det tar ett bra tag att komma underfund med den krokiga borsten.
Frida | 2018-03-11
Första gången jag testade denna var jag inte så säker på att jag gillade den. Den klumpade mycket och det kom massa mascara på en gång på fransarna. MEN! Nu efter att ha testat olika tekniker med borsten och också faktiskt börja gilla mer dramatiska fransar ÄLSKAR jag denna! Nu använder jag bara denna och så fort jag provar att använda en annan mascara så ångrar jag att jag inte använde denna. LOVE IT!

Mer Information

Det första svanhals-formade maskaraskaftet, som separerar fransarna och når ut i alla vinklar. Mascaran förlänger fransarna utåt, lyfter dem uppåt och definierar fransarna. En mascara för att optimisera volym, längd och böja varje frans.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22