15% på allt för dig som är eller blir medlem! Läs mer »


#
100BON
 
Laura Mercier Loose Setting Powder

Loose Setting Powder

Laura Mercier's Loose Setting Powder är tillverkat av franskt cashmerepuder och fixerar din makeup. Löspudret har en tunn och silkig formula med en ljusreflekterande ingrediens som minskar synligheten av fina linjer och ojämnheter på huden samtidigt...
Från:
400 kr
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
144 omdömen  
VARIANT PRIS ANTAL
Laura Mercier Loose Setting Powder Invisible Laura Mercier Loose Setting Powder Invisible
Invisible
400 kr
Dela Dela Spara som favorit
Laura Mercier Loose Setting Powder Translucent Laura Mercier Loose Setting Powder Translucent
Translucent
400 kr
Dela Dela Spara som favorit

PRODUKTINFORMATION

Laura Mercier's Loose Setting Powder är tillverkat av franskt cashmerepuder och fixerar din makeup. Löspudret har en tunn och silkig formula med en ljusreflekterande ingrediens som minskar synligheten av fina linjer och ojämnheter på huden samtidigt som det håller makupen på plats. Huden får ett jämn finish med en fin lyster. Laura Mercier’s Loose Setting Powder finns i två nyanser: Invisible och Translucent.
Vikt: 11-29 g

ANVÄNDNING

Används för att fixera din makeup. Plocka upp puder med Velour Puff och slå av överflöd mot din handrygg. Pressa försiktigt in pudret genom att använda rullande rörelser över ansiktet. Behöver du mer produkt plockar du upp nytt från din handrygg.
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-05-25
Har denna i "Translucent" och älskar den! Super mjukt, drygt och fint puder som är perfekt att sätta sminket med. Blir inte kakigt (inte ens under ögonen). Dyrt men man får väldigt mycket. Favorit pudret!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-05-15
Denna är INTE bra för torr hy, tycker inte heller att den håller speciellt bra på oljig hy. Detta är endast för priset, hade den kostat 199kr så hade det varit ett super bra puder för prisklassen, men detta är inte värt 400kr. Om du har hy som klarar av baking så go for it men fungerar inte bättre än billigare versioner.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-04-19
Två superfina produkter, men jag är aningen besviken över beskrivningen på denna produkt. Jag blev introducerad till denna produkt av en fantastiskt duktig makeup-artist som arbetar på kicks. Hon informerade mig samtidigt att detta är två helt olika produkter med samma funktion beroende på HUDTYP. Den som är vit/genomskinlig passar bra för en normal hy och den färgade passar bättre på en fet hy. Detta kanske inte är menat att produkten ska vara så med av hennes erfarenheter samt andras såblev resultatet bättre så. Jag har googlat de och hittat samma beskrivning på nätet då faktiskt ingredienserna skilljer sig åt. Förövrigt är jag nöjd med produkten, grymt pris och bra resultat 👍. Min burk är 29g så bra gram pris jämfört med nyx hypen som är 6g och kostar 109kr....... denna är alltså både billigare och 100gr bättre. För en torr eller mogen hy är denna mindre bra, då är sensai bättre rekomenderat Puss och kram
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-29
Jättebra puder som håller länge. Dock något som är bra att veta innan är att om man har väldigt blek hy som jag så är pudret mörkare och gulare än ens egna hudfärg, vilket inte är så jättesnyggt. Skulle inte heller säga att pudret är perfekt för torr hy, men utöver det så är det fortfarande ett väldigt bra puder! Rekommenderar dock inte till jätteljus/torr hy.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-23
Superbra puder, bästa jag testat! Less is more med denna produkt. Gillade det inte alls i början men efter ett tag insåg jag att man behöver jättelite vilket blir mycket finare. Sminket håller länge!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-11
Blev rekommenderad detta puder då det jag brukar köpa var slut. Lite tveksam först men nu använder jag bara detta - finns inget bättre!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-09
Grymt puder som verkligen håller sminket intakt
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-09
Jag blev rekommenderad denna, och tvekade pga priset. Hon i affären sa dock att den räckte läääääänge, så chansade. Resultatet blir jättefint, och det verkar som att burken verkligen håller lääääänge! :)
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-09
Väldigt bra puder som håller foundationen på plats under hela dagen. Perfekt för "baking" concealern under ögonen. Dock kan det ibland förtydliga torra partier i ansiktet så det är ett litet minus.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-03-09
Håller vad den lovar - hyn håller sig matt väldigt länge med denna produkt. Krävs väldigt lite puder för att få ett matt resultat som räcker hela dagen. En riktig toppen-produkt för alla som lätt blir oljiga under dagen. Kan eventuellt behöva någon touch-up mot kvällen, men då har produkten presterat riktigt bra under hela dagen så det är fullt OK.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...