Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

För leveransdatum innan jul med Instabox & Best hemleverans se kassasidan. Beställ senast 18/12 kl 12.00 för leverans innan jul med Postnord. 

Remarkable Perfume Smyrna Edp 100 ml
ONLY AT KICKS

Remarkable Perfume Smyrna Edp 100 ml

Le Couvent

"Ett doftspår från Cyperns blommor som omsluts av en sammetslen rosendoft kryddad med svartpeppar, ett minne från en natt i Orienten.
995 kr

Recensioner

Fragrantista | 2018-12-01
Pudrig, blommig med lite starkare rosessens med viss sötma som utvecklas åt viol-hållet. Påminner lite, lite om YSL:s klassiker Paris Eau de Toilette men så mycket bättre och mer äkta, autentisk. För höst-vinter-vår. Oerhört fin damdoft! Colognen Aqua Sacrae från Le Couvent liknar denna lite men är lättare, ”ljusare” och mer för vår-sommar.

Mer Information

"Ett doftspår från Cyperns blommor som omsluts av en sammetslen rosendoft kryddad med svartpeppar, ett minne från en natt i Orienten.
En unik skapelse som utvecklats i den franska parfymkonstens hjärta, baserat på ädla, fjärran essenser som inspirerats av botanisten Louis Feuillées resor.
Parfym 100 % vegansk
Upp till 86 % naturliga ingredienser"
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22