Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Rosa Aenigma Scented Candle 190  g
ONLY AT KICKS

Rosa Aenigma Scented Candle 190 g

Le Couvent

"Rosa Aenigma vågar sig in i drottningens gemak. Hon brinner till doften av puder i en budoar där en ton av rosor och pelargoner kan anas.
425 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
Rosa Aenigma Scented Candle
p90295776
v90295777
Le Couvent
SEK
425

Recensioner

Var först med att recensera denna produkt

Mer Information

"Rosa Aenigma vågar sig in i drottningens gemak. Hon brinner till doften av puder i en budoar där en ton av rosor och pelargoner kan anas. Det är den sammetslena mjukheten hos en bukett rosor, som påminner om naturen och dess dämpade förgängelse.
100 % vegansk"
"ANVÄNDNING OCH SAMMANSÄTTNING
Ljusmästarna har skapat en formula baserad på växtvax av hög kvalitet för att frigöra alla doftens subtiliteter. Bomullsvekarna stärks var för sig och klipps till för hand till en längd som garanterar optimal brinntid.
För största behållning av ljuset bör det brinna i fyra timmar vid första användning. Klipp av veken till fyra mm före varje användning för att ljuset inte ska ryka.
Brinntid: Ca. 50 timmar."
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22