Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

För leveransdatum innan jul med Instabox & Best hemleverans se kassasidan. Beställ senast 18/12 kl 12.00 för leverans innan jul med Postnord. 

Botanical Aqua Sacrae Cologne Edt 50 ml
ONLY AT KICKS

Botanical Aqua Sacrae Cologne Edt 50 ml

Le Couvent

"Ett pudrigt och sensuellt blommande doftspår som frammanar bilder av gryning i trädgården full av vita blommor vid klostret i Minimes.
395 kr

Recensioner

Fragrantista | 2018-12-01
Bergamot och mandarin som går över i blommig äkta jasmin och tuberos och landar i sandelträ. Blommigt fräsch och kännbar i 5-6 timmar, ytterligare 2 timmar som riktigt hudnära blomdoft. Lättare och luftigare än Le Couvent EdP Smyrna och minst lika fin. Nästa köp!
Hanna | 2018-11-21
Så lätt, så fräsch, så perfekt vardagsdoft! Trots att den är lätt tycker jag att den litter länge o bra!

Mer Information

"Ett pudrigt och sensuellt blommande doftspår som frammanar bilder av gryning i trädgården full av vita blommor vid klostret i Minimes.
Ett intensivt koncentrat av hög kvalitet, baserat på botaniska, naturliga essenser i den franska parfymkonstens anda. Eau de toilette 100 % vegansk
Upp till 92% naturliga ingredienser"
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22