Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Santal 33 Edp 50 ml
Santal 33 Edp 50 ml

Santal 33 Edp 50 ml

Le Labo

Minns du de gamla reklambilderna från Marlboro?
1 660 kr
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Magdalena | 2019-02-05
Äntligen kan man shoppa Le Labo från en svensk webbshop! TACK KICKS! Jag har använt Santal 33 i några år nu och det är en av mina bästa parfymer. Unik, sitter länge och doftar fantastiskt.

Mer Information

Minns du de gamla reklambilderna från Marlboro? En man med sin häst framför lägerelden, ute på en vidsträckt slätt under den blå kvällshimlen – En definierande bild av den amerikanska västern med allt vad den innebar av manlighet och personlig frihet. 
Med ansiktet upplyst av brasans sken sitter han framåtlutad i sin slitna lädersadel, ensam med ökenvinden. En så kraftfull ikon att alla män ville vara han och alla kvinnor ville ha honom ...
Med det här minnet som utgångspunkt skapades SANTAL 33. Ambitionen var att skapa en doft inspirerad av den stora amerikanska myten som fortfarande är en källa till fantasi för resten av världen ...
En parfym som motsvarar den universella sensualiteten hos den här symbolen ... som skulle kunna berusa en man lika mycket som en kvinna ... med en doft av kardemumma, iris, viol och ambrox som kombineras med en rökig träblandning (australiskt sandelträ, papyrus, cederträ) och kryddiga, läderartade, myskiga toner, vilket ger parfymen dess unisexsignatur och beroendeframkallande välbehag. 
SANTAL 33 är, enkelt uttryckt ... En lägereld ... Mjukt böljande slingor av rök ... Där sensualiteten väcks när solen gått ner.