Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
20% på kicks.se för alla medlemmar hela helgen! Kod: KICKS20 (stora bokstäver) Gäller ord. pris.
Original Heat Protection Shine Mist 200 ml

Original Heat Protection Shine Mist 200 ml

Lee Stafford

Värmespray som skyddar håret mot värmens skadliga påverkan. Innehåller antioxiderande grönt te extrakt som skyddar mot plattångens höga värme.
99 kr

Recensioner

JeH | 2017-08-26
Min favorit produkt! Den luktar mycket men jag älskar doften så den passar mig perfekt! Doften håller i länge och den gör det den ska för att skydda mitt hår. Om man ska testa den är det nog bäst att först testa den i affären så att man vet hur mycket den doftar och om man tycker om doften.
Ida | 2016-10-06
Den här har varit min vapendragare sen jag upptäckte den för tre år sen, den är AWESOME! Den lägger sig lätt på håret och skapar ingen kladdig hinna som vissa kan göra om man använder i torrt hår, sen blir håret så mjukt och lent! Går mycket snabbare att styla håret också vilket är ett stort plus för jag har väldigt tjockt hår och väldigt lite tålamod. Den kan dofta lite starkt när man först sprayar men den doften lägger sig efter någon minut och blir mildare. Kan inte leva utan denna, så länge jag har hår på huvudet så får denna hänga med!
Jessica | 2015-04-14
Bästa värmeskyddet jag har använt. Läste andras omdömen innan jag köpte den men bestämde ändå att jag skulle ge den en chans. Jag tror att anledningen till att många har haft svårt för den här produkten är för att de läst beskrivningen på kicks hemsida och inte på flaskan, jag la märke till att de inte var likadana. På flaskan står det att man ska spraya på handukstorkat hår med en armslängd avstånd, föna, och sedan spraya lite lätt på varje del du tar innan du plattar det. Mitt hår blev väldigt rakt, fint och mina toppar kändes mjuka. Förutom det så höll håret väldigt länge, innan jag använde den här så blev mitt hår super lockigt igen bara av att det var lite fuktigt ute men med den här så höll sig håret platt igenom både regn och fuktighet. Den luktar ganska starkt men stora delar av det försvinner efter att ha plattat håret och kvar är en god fräsch lukt.

Mer Information

Värmespray som skyddar håret mot värmens skadliga påverkan. Innehåller antioxiderande grönt te extrakt som skyddar mot plattångens höga värme. Använd misten på hårets båda sidor innan du använder plattången.
Alcohol, denat, Aqua(water), VP/VA Copolymer, Parfum(fragrance), PEG-8 Diomethicone, Hexyl Cinnamal, Cetrimonium Choride, Panthenol, Propylene Glycol, Butylpenyl, Methylpropoional, Linalool, Benzyl Benzoate, Limonene, Coumarin, Cinnamal, Sorbitol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben, Propylparaben
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22