Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Infinity Filter Loose Setting Powder Light
Infinity Filter Loose Setting Powder Light
ONLY AT KICKS
NYHET

Infinity Filter Loose Setting Powder Light

Linda Hallberg

Din nya vardagshjälte! Infinity Filter är ett löspuder gjort av mineraler som ger din bas en mjuk matt finish med en naturlig lyster.
279 kr
Light

Recensioner

Amanda | 2018-09-14
Fantastiskt löspuder som fixerar basen utan att min torra hud ser kakig ut. Utan tvekan en ny favorit i sminkväskan!
Sofie | 2018-09-10
Okej som fixeringspuder. Gav inte alls något glow till ansiktet tyvärr. Jag hade hoppats på mycket mer för denna produkt men kommer inte fortsätta använda denna tyvärr. Det ljusaste gör mitt ansikte blekare, de två mörkare med pigment fungerar bättre. Jag får fortsätta leta efter puder med glow, för detta var tyvärr för matt för mig.
Emma | 2018-08-30
Bästa settingpudret på marknaden! Provat Laura Mercier, By Terry, Dior samt de flesta budgetmärkena, men inget slår detta. Lägger sig såå fint, blir inte pudrigt eller fnasigt, men rättar ändå basen där man vill. Går att lägga på rätt mycket utan att det ser kakigt eller fult ut också!

Mer Information

Din nya vardagshjälte! Infinity Filter är ett löspuder gjort av mineraler som ger din bas en mjuk matt finish med en naturlig lyster. Pudrets fuktgivande egenskaper och dess finmalda och silkeslena formula gör att den fixerar din krämbas utan att framhäva hudens textur. Istället verkar den utjämnande och minimerar synligheten av fina linjer och ojämnheter, precis som ett filter!
Infinity Filter är ett transparent puder som kommer i tre olika nyanser. En transparent (Light) medan nyanserna Medium och Deep innehåller en hint av pigment för att passa olika hudtoner. Dessa två nyanser är även byggbara vilket innebär att de kan användas som ett vanligt fixeringspuder eller bygga upp högre täckning genom fler lager på antingen en krämbas eller på bar hud.
Applicera Infinity Filter med antingen The Sponge, The Powder Puff eller Finishing Brush #310 för bästa resultat.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22