Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Core Crayons Kit
Core Crayons Kit
Core Crayons Kit

Core Crayons Kit

Linda Hallberg

Crayons är samlingsnamnet för våra multifunktionella pennor, här behöver du inte tänka på att köpa separata ögonpennor, läppennor eller brynpennor – du får allt i en och samma penna.
499 kr

Recensioner

Charlotta | 2017-08-17
Jag trodde inte att en så krämig penna skulle kunna sitta så bra utan att kladda av sig. Nu har jag börjat använda flera av dem som Cream skuggor då de är så lätta att sudda ut och sitter som berget. Bäst resultat får jag om jag lägger en puderskugga över men det gör jag inte alltid.
Anna | 2017-05-10
Mina nya favoritpennor! Dom är lätta att sudda ut och när dom torkar sitter dom som berget! Väldigt krämiga och lätta att jobba med. Toppen!
Hilde Östebröd Karlsson | 2017-05-09
Bästa pennorna jag testat. Så mjuka, lätta att sudda, men skynda för fäster de så sitter de. Passar bra till ögon, vattenline och bryn. Fantastisk bra produkt med 6 pennor av hög kvalitet till mycket bra pris

Mer Information

Crayons är samlingsnamnet för våra multifunktionella pennor, här behöver du inte tänka på att köpa separata ögonpennor, läppennor eller brynpennor – du får allt i en och samma penna. Välj den färg du önskar för det ändamål du har och börja måla, kropp eller ansikte!
Alla Crayons har en krämig formula, de torkar till en matt finish och sitter som berget (tro oss, vi har försökt att gnugga bort dem). Vill du sudda ut färgen? Var snabb, den blir vattenresistent efter bara några minuter!
Våra Crayons kommer i två olika kit men varje penna går även att köpa var för sig.
Core Crayons Kit innehåller:
Brown Core
Greige Core
Light Core
Black Core
Grey Core
White Core
Alla våra Crayons i Core Crayon Kit är veganska.
6 x 1,2 g
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22