Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Crayons Anger Mood
Crayons Anger Mood
ONLY AT KICKS

Crayons Anger Mood

Linda Hallberg

Crayons är samlingsnamnet för Linda Hallbergs multifunktionella pennor, här behöver du inte tänka på att köpa separata ögonpennor, läppennor eller brynpennor – du får allt i en och samma penna.
149 kr
Anger Mood

Recensioner

Martha | 2018-08-28
Köpte Black Core för att använda som eyeliner och längs vattenlinjen. Är helt otroligt imponerad. Efter 6 timmar satt allt kvar på vattenlinjen. Aldrig varit med om det tidigare!
Constance | 2018-07-05
Anger sitter inte längre än någon annan röd läppenna, men plus för att den sitter så bra på ögonen och är vegansk. Färgen är väldigt snygg.
Clara | 2018-04-27
Älskar dessa! Äger tre stycken än så länge men kommer köpa fler. Lätta att måla med och sitter fantastiskt bra.

Mer Information

Crayons är samlingsnamnet för Linda Hallbergs multifunktionella pennor, här behöver du inte tänka på att köpa separata ögonpennor, läppennor eller brynpennor – du får allt i en och samma penna. Välj den färg du önskar för det ändamål du har och börja måla, kropp eller ansikte! Alla Crayons har en krämig formula, de torkar till en matt finish och sitter som berget (tro oss, vi har försökt att gnugga bort dem). Vill du sudda ut färgen? Var snabb, den blir vattenresistent efter bara några minuter! Alla nyanser är veganska utom Daring.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22