Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Crayons Calm Mood
Crayons Calm Mood
Crayons Calm Mood
ONLY AT KICKS

Crayons Calm Mood

Linda Hallberg

Crayons är samlingsnamnet för Linda Hallbergs multifunktionella pennor, här behöver du inte tänka på att köpa separata ögonpennor, läppennor eller brynpennor – du får allt i en och samma penna.
149 kr
Calm Mood

Recensioner

Issa | 2018-11-01
Den ultimata läppennan! Sitter som berget MEN är inte torr!! Otroligt imponerad av både pigmentering och konsistens. Sjukt värt!
Amanda | 2018-10-28
Alltså, wow säger jag bara. Efter en utekväll såg mina röda läppar ut precis som när kvällen började. Sitter som berget, och inte bara på läpparna utan även längs vattenlinjen. Imponerad!
Kim | 2018-10-16
Alltså vad kan man säga. Anger är ett måste i kittet för den som älskar färger.

Mer Information

Crayons är samlingsnamnet för Linda Hallbergs multifunktionella pennor, här behöver du inte tänka på att köpa separata ögonpennor, läppennor eller brynpennor – du får allt i en och samma penna. Välj den färg du önskar för det ändamål du har och börja måla, kropp eller ansikte! Alla Crayons har en krämig formula, de torkar till en matt finish och sitter som berget (tro oss, vi har försökt att gnugga bort dem). Vill du sudda ut färgen? Var snabb, den blir vattenresistent efter bara några minuter! Alla nyanser är veganska utom Daring.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22