Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FRI FRAKT! Beställ senast 18 december kl 12.00  för leverans innan jul med Postnord. För leveransdatum med Instabox & Best hemleverans, se kassasidan.

Flash Crayons Avoir
Flash Crayons Avoir
ONLY AT KICKS

Flash Crayons Avoir

Linda Hallberg

Flash Crayons är Linda Hallbergs nya metalliska/glittriga multifunktionella pennor!
149 kr
Avoir

Recensioner

Carin | 2018-10-06
Mycket bra att måla med och sitter som berget. Bästa jag provat i det avseendet. Irriterar inte mina ögon som en hel del produkter gör. Har saphr som jag tycker är en underbar färg. Men, här kommer nackdelen; för mig ramlar en hel del glitter ned och hamnar på kinderna. Hade blivit full pott om det stannat på ögonen.
Isabell | 2018-08-27
Jättefina pennor som sitter som berget! Jag som inte är van med dessa tyckte att det var lite svårt första gångerna att blenda/sudda ut på ögonlocken. Man måste verkligen ta ett öga i taget för dom torkar snabbt. Kan verkligen rekommendera dessa! Jättefina färger!
Sofia | 2018-03-17
Så häftiga pennor som går att använda till allt möjligt! Den svarta är verkligen superfin som en lite festligare eyeliner. Nu vill jag ha Whipple flash också eftersom jag älskar varma, rödbruna färger både på ögonlocken och läpparna!

Mer Information

Flash Crayons är Linda Hallbergs nya metalliska/glittriga multifunktionella pennor! Precis som övriga Crayons behöver du inte tänka på att köpa separata ögonpennor, läppennor eller brynpennor – du får allt i en och samma penna. Välj den färg du önskar för det ändamål du har och börja måla, kropp eller ansikte! Alla Crayons har en krämig formula, de torkar till en matt finish och sitter som berget (tro oss, vi har försökt att gnugga bort dem). Vill du sudda ut färgen? Var snabb, den blir vattenresistent efter bara några minuter! Alla Flash Crayons är veganska.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22