Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Duochrome Palette Enchanted Secrets
Duochrome Palette Enchanted Secrets
Kampanj 20%

Duochrome Palette Enchanted Secrets

Linda Hallberg

Enchanted Secrets Duochrome Palette är en palett bestående av fyra stycken färgskiftande skuggor. Skuggorna har en skir bas och kan användas för en subtil look.
439,20 kr549 kr

Recensioner

Sanna | 2018-04-20
Sååå bra palett. Synd att mönstren är så fina för det gör lite ont att sätta borsten i dom ;)
Aljona | 2018-03-11
Åh min Gud. Helt magisk. Har alla hennes skuggor. Vilka färger, pigment!! Sitter så otroligt snyggt på ögonen. Av alla skimriga skuggor jag har, de är enda jag använder ständigt utan att tänka.
Silvia Filippa | 2018-03-10
Amazing colours and handy case. 4 stars only because the green colour don't suit me.

Mer Information

Enchanted Secrets Duochrome Palette är en palett bestående av fyra stycken färgskiftande skuggor. Skuggorna har en skir bas och kan användas för en subtil look. Om du applicerar skuggorna ovanpå en mörk bas väcker du palettens förtrollande egenskaper då de transformeras beroende på vilken färg du har under. Du kan även applicera med en fuktad pensel, eller med vår sponge för en maximal duochrome effekt
Med vår multifunktionella formula kan du använda dessa skuggor till precis vad du vill. Använd skuggorna på egen hand, blanda de med varandra, använd de som ögonskugga, applicera de ovanpå din läpprodukt för en fantastisk effekt eller varför inte som hightlighter? Enchanted Secrets Palette fungerar helt magiskt ihop med våra Flash Crayons. Och givetvis behöver du inte oroa dig för om paletten är testad på djur, den är icke-djurtestad och även vegansk.
Färg:Multi
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22