Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Flash Crayons Midnight Kit
Flash Crayons Midnight Kit
ONLY AT KICKS

Flash Crayons Midnight Kit

Linda Hallberg

Flash Crayons är våra nya metalliska/glittriga multifunktionella pennor!
499 kr
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Sandra | 2019-04-16
Finns inga bättre pennor!
Johanna | 2019-04-08
Dessa pennor är så roliga att sminka sig med. Fantastiskt pigment och otrolig hållbarhet. Är krämiga vid applikation och glider på huden väldigt lätt. När de väl har satt sig, så sitter färgen där hela dagen. Grymt pris för att komma från en sådan liten aktör på marknaden. Rekommenderas starkt!
Nina | 2018-11-24
För högt pris! Lägger hellre en till 100 eller två och köper från kändare märken som Dior.. eventuellt sparar en hundring och köper MACs som dessutom e grymma i kvaliten. Trist att promoa-ta någon nykommling på det här sättet. Prova med mindre pris eller mindre mängd produkt till vettigare pris så att man åtminstonde kan testa o se hur det funkar för en.

Mer Information

Flash Crayons är våra nya metalliska/glittriga multifunktionella pennor! Precis som våra övriga Crayons behöver du inte tänka på att köpa separata ögonpennor, läppennor eller brynpennor – du får allt i en och samma penna. Välj den färg du önskar för det ändamål du har och börja måla, kropp eller ansikte! Alla Crayons har en krämig formula, de torkar till en matt finish och sitter som berget (tro oss, vi har försökt att gnugga bort dem). Vill du sudda ut färgen? Var snabb, den blir vattenresistent efter bara några minuter! Alla Flash Crayons är veganska. Flash Crayons kommer i två olika kit men varje penna går även att köpa var för sig. Midnight Kit innehåller: Avoir Flash (grön) Acrux Flash (svart) Ascella Flash (grå) Aueva Flash (brun) Atria Flash (blå) 5 x 1,2 g
Färg:Multi
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22