Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
The Sponge

The Sponge

Linda Hallberg

The Sponge är en specialdesignad applikator utformad för en jämn och fläckfri applicering av bland annat foundation och concealer. Fukta The Sponge för en lättare täckningsgrand alt.
139 kr

Recensioner

Hanna | 2018-03-13
Resultatet av svampen är jättebra. Tyvär gick min första svamp sönder efter första tvätten, så jag reklamerade den och fick en ny. Några veckor senare började även den få sprickor, men jag använder den ändå och det funkar bra.
J | 2018-03-11
Bra utformad, kommer åt precis där jag vill. Min gick tyvärr sönder ganska fort. Men funkar lika bra för det.
Silvia Filippa | 2018-03-10
Best sponge ever. Very easy to use, both for applying foundation and concealer <3 And its fits in a small make up bag :)

Mer Information

The Sponge är en specialdesignad applikator utformad för en jämn och fläckfri applicering av bland annat foundation och concealer. Fukta The Sponge för en lättare täckningsgrand alt. använd den torr för en mer täckande applicering. The Sponge är ultimat för krämprodukter men du kan lika gärna använda den för applicering av puder eller highlighter.
Efter varje användning bör The Sponge rengöras och efteråt ställas ovanpå behållaren för tork eller bara som en cool inredningsdetalj. Om du ska iväg så är det bara att vända den torra spongen upp och ner, trycka ned den i behållaren, trycka på locket och slänga ned den i väskan/necessären. The Sponge är givetvis latexfri.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22