Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

The Sponge
ONLY AT KICKS

The Sponge

Linda Hallberg

The Sponge är en specialdesignad applikator utformad för en jämn och fläckfri applicering av bland annat foundation och concealer. Fukta The Sponge för en lättare täckningsgrand alt.
139 kr

Recensioner

Felicia | 2018-06-30
Jättebra svamp, älskar formen på den då det är lätt att komma åt. Det enda negativa jag har att säga är att den gick sönder väldigt snabbt, fick sprickor efter några användningar bara.
Anjelika | 2018-06-14
Älskar den perfekta lilla grejen, kommer åt överallt, mjuk, lätt att rengöra, bra pris, tack vare burken torkar tjut samt går att ha med sig i väskan. Bra pris. Vad mer kan man begära. Kommer att köpa igen när min bli gammal.
Viktoria | 2018-04-22
Älskar The Sponge! Lätt att rengöra, ger en felfri basapplikation och håller sin form och densitet väldigt bra. Jag är inne på min andra svamp nu och jag kommer att fortsätta köpa den.

Mer Information

The Sponge är en specialdesignad applikator utformad för en jämn och fläckfri applicering av bland annat foundation och concealer. Fukta The Sponge för en lättare täckningsgrand alt. använd den torr för en mer täckande applicering. The Sponge är ultimat för krämprodukter men du kan lika gärna använda den för applicering av puder eller highlighter. Efter varje användning bör The Sponge rengöras och efteråt ställas ovanpå behållaren för tork eller bara som en cool inredningsdetalj. Om du ska iväg så är det bara att vända den torra spongen upp och ner, trycka ned den i behållaren, trycka på locket och slänga ned den i väskan/necessären. The Sponge är givetvis latexfri.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22