15% på allt för dig som är eller blir medlem! Läs mer »


#
100BON
 
L'Oréal Paris Age Perfect Cell Renaissance Day Cream

Age Perfect Cell Renaissance Day Cream

Med åldern avtar cellförnyelsen i huden och gör att den blir slappare vilket leder till att rynkor syns tydligare. Age Perfect Cell Renaissance hjälper huden att bilda nya celler dag efter dag. Huden stärks och får tillbaka sin vitalitet....
192,50 kr 275 kr
ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
3 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

Med åldern avtar cellförnyelsen i huden och gör att den blir slappare vilket leder till att rynkor syns tydligare. Age Perfect Cell Renaissance hjälper huden att bilda nya celler dag efter dag. Huden stärks och får tillbaka sin vitalitet. Synligheten av fina linjer och rynkor minskas. Produkterna innehåller Natecium, inspirerat av 20 års forskning, är en aktiv ingrediens som av naturligt ursprung som skyddar cellernas regenererande kraft för att främja en intensiv förnyelse av cellerna. Innehåller även: Pro-Calcium för att stärka huden dag efter dag. SPF 15 för att skydda huden mot solen.
Age Perfect Cell Renaissance Day Cream hjälper till att boosta cellförnyelsen. Huden får ny vitalitet, stärks och känns mjukare. För varje dag förbättras hudens regenerering. Huden får strålande lyster och känns fylligare och full av liv.
Volym: 50 ml

ANVÄNDNING

Används dagligen på ansikte och hals på rengjord hud. Undvik kontakt med ögonpartiet.
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2016-02-19
Jag må vara ung, men man bör väl skydda sin hud i tid? Älskar denhär ansiktskrämen och natt verisionen av den. tycker att konsistensen är on top, men jag älskar även förpackningen av den, den är så fin att ha framme! när det gäller om den hjälper mot rynkor vet jag inget om då jag inte ännu har dem, och hoppas jag inte får med hjälp av krämen! även super bra efter sol och huden känns återfuktad.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2015-02-11
Perfekt konsistens. Inte för lätt och inte för tung. Prisvärd
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2013-12-11
En mycket bra hudkräm, ger en behaglig känsla. Doftar lagom mycket och ett extra plus för den fina burken! G-M
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...