Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
20% på kicks.se för alla medlemmar hela helgen! Kod: KICKS20 (stora bokstäver) Gäller ord. pris.
Studio Line Silk & Gloss Hot Straight Spray
Studio Line Silk & Gloss Hot Straight Spray

Studio Line Silk & Gloss Hot Straight Spray

Loreal

Den första Hot Straight-sprayen från StudioLine med mikrofiber från silke, utvecklad för att skydda håret mot värmen från plattång och hårtork.
79 kr

Recensioner

Rebecca | 2017-03-07
Bra värmeskydd & bra att ha i håret innan man lockar det . lockarna håller i flera dagar.
Katharina Ratzka | 2015-02-19
En otroligt bra värmeskyddande spray som luktar gott och är prisvärd. Tidigare har jag aldrig använt några värmeskyddande produkter (?!) men plattat och fönat håret nästan dagligen, så det såg ju ut därefter också. Men med denna spray har mina toppar hållit sig hela och fina, så det är en otrolig skillnad! Sprayen ger även en fin glans till håret och håller vad den lovar på alla punkter! Däremot varnar jag för extrem halkrisk (!!) om något kommer på golvet! Trots det, en sor favorit! ;)
Elin | 2013-12-25
Jag halkade och slog i arm, rygg och höft pga att lite spray hade hamnat på golvet medan jag sprayade håret. Min katt och min pappa har också varit nära på att halka. Så nu sprayar jag inne i badrummet med stängd dörr och badrumsmattan täcker golvet så det blir inte halt. Själva produkten är väl helt ok, inget märkvärdigt men en bra budgetprodukt I guess. jag tror dock att jag kommer testa någon annan sort nästa gång.

Mer Information

Den första Hot Straight-sprayen från StudioLine med mikrofiber från silke, utvecklad för att skydda håret mot värmen från plattång och hårtork. Resultat: Slätt hår och anti friss-effekt i 24 timmar** samt glansfullt och silkeslent hår.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22