Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Weekend deal: 50% på Estée Lauder Daywear Creme.
Just nu 287,50 kr! >> Köp här  

Studio Line Silk & Gloss Hot Straight Cream
Studio Line Silk & Gloss Hot Straight Cream
Studio Line Silk & Gloss Hot Straight Cream

Studio Line Silk & Gloss Hot Straight Cream

Loreal

Den första Hot Straight-cremen från StudioLine med mikrofiber från silke, utvecklad för att skydda håret mot värmen från plattång och hårtork.
79 kr

Recensioner

Elena | 2015-02-22
Har använt den i flera år och är super nöjd! Håret blir lent, glansigt och håller sig platt i flera dagar.
Emma | 2015-02-16
Gör håret mjukt. Ingen tendens till att håret blir fett. Prisvärd.
Fanny | 2013-12-26
Har använt denna en gång tidigare och håret blir väldigt lent, utan att bli fett. Använder den i blött hår och om håret känts frissigt någon gång har jag tagit en liten klick - storlek som en ärta - i torrt hår. Om den skyddar mot värmen vet jag inte men mitt hår kändes iaf friskt efter användning samt att det växte mycket under den perioden, trots att jag använder plattång dagligen. Mycket prisvärd produkt!

Mer Information

Den första Hot Straight-cremen från StudioLine med mikrofiber från silke, utvecklad för att skydda håret mot värmen från plattång och hårtork. Resultat: Slätt hår och anti friss-effekt i 48 timmar samt glansfullt och silkeslent hår.
Applicera cremen i handdukstorrt hår. Fördela en portion creme i hela håret. Red ut håret med fingrarna för att fördela produkten. För långt hår, upprepa med en andra portion. Använd en kam eller borsta för att ytterligare fördela cremen i hela håret. Torka håret med hårtork och/eller gör håret slätt med plattång
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22