Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FRI FRAKT! Bli medlem och få KICKS-BACK på allt du handlar till och med 23 december! 

Pure Clay Glow Mask

Pure Clay Glow Mask

Loreal

L'Oréal Paris Pure Clay Glow Mask - en fantastisk rengörande mask berikad med kol som hjälper till att absorbera smuts och orenheter från porerna.
129 kr

Recensioner

Michaela | 2018-06-25
Bra budget variant av Glamglow. Tycker den rengör bra men dofta för mycket, migrän varning! Brukar köra denna en gång i veckan och en gång Glamglow. Har funkat bra, tycker inte de torkar ut like mycket.
Jen | 2018-05-11
Ett bra alternativ för Glam Glow's. De enda negativa egenskaperna är att denna är starkt parfymerad och ganska uttorkande för huden. Skulle därför rekommendera att inte använda den för regelbundet och ett tunt lager räcker gott och väl!
Sophie | 2018-02-23
Bra mycket bättre än glam glow. Glöm inte regelbunden användning bara. Tack och hej

Mer Information

L'Oréal Paris Pure Clay Glow Mask - en fantastisk rengörande mask berikad med kol som hjälper till att absorbera smuts och orenheter från porerna. Masken ger din hud en fin och naturlig lyster och rengör utan att torka ut. Ge din hud en avslappnande stund och njut av dess härliga doft!
•Innehåll: 50 ml
Användning
Appliceras på ren och torr hud, undvik ögon och läppar. Låt verka 10-15 minuter och skölj sedan med ljummet vatten. För bästa resultat använd 3 ggr/vecka.
•TIPS Kombinera L'Oréal Paris olika lermasker för att ge kombinerad hud vad den behöver för hudens olika områden.
Volym:50 ml
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22