Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Pure Clay Purify Mask

Pure Clay Purify Mask

Loreal

L'Oréal Paris Pure Clay Purify Mask - en fantastisk lermask berikad med ren lera och eukalyptus som hjälper till att lösa upp tilltäppta porer och matta ned huden på 10 minuter.
129 kr

Recensioner

Pauline | 2018-02-21
Superbra ansiktsmask. Man känner verkligen hur den verkar på huden. Rensar orenheter i ansiktet och är fantastisk att ha på, rekommenderar starkt!
Elin | 2018-02-21
Älskar denna mask! Den drar ut orenheter ur huden och gör att huden blir len och ser mer ren ut.
Rebecka | 2017-06-29
Mycket bra mask! Den bästa ansiktsmasken jag provat på min besvärliga, irritabla och känsliga hy. Den är lite för häftig för att använda var dag, men två-tre gånger i veckan har gjort bra skillnad, som syns direkt när jag tvättat av den. Jag har länge betalt dyra pengar för masker som inte är i närheten av lika bra som den här. Rekommenderas varmt!

Mer Information

L'Oréal Paris Pure Clay Purify Mask - en fantastisk lermask berikad med ren lera och eukalyptus som hjälper till att lösa upp tilltäppta porer och matta ned huden på 10 minuter. Dess friska eukalyptus har också en avslappnande verkan på huden och tillsammans med leran arbetar masken djupt på huden för att avlägsna orenheter och smuts. Masken har också en sammandragande effekt på förstorade porer och efterlämnar en frisk och fräsch känsla - en perfekt ansiktsmask för dig med fet och oren hud.
Innehåll: 50 ml
Användning
Appliceras på ren och torr hud, undvik ögon och läppar. Låt verka 10-15 minuter och skölj sedan med ljummet vatten. För bästa resultat använd 3 ggr/vecka.
•TIPS Kombinera L'Oréal Paris olika lermasker för att ge kombinerad hud vad den behöver för hudens olika områden.
Volym:50 ml
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22