Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Pure Clay Purify Mask
Kampanj 20%

Pure Clay Purify Mask

Loreal

L'Oréal Paris Pure Clay Purify Mask - en fantastisk lermask berikad med ren lera och eukalyptus som hjälper till att lösa upp tilltäppta porer och matta ned huden på 10 minuter.
103,20 kr129 kr

Recensioner

Elin | 2018-02-21
Älskar denna mask! Den drar ut orenheter ur huden och gör att huden blir len och ser mer ren ut.
Rebecka | 2017-06-29
Mycket bra mask! Den bästa ansiktsmasken jag provat på min besvärliga, irritabla och känsliga hy. Den är lite för häftig för att använda var dag, men två-tre gånger i veckan har gjort bra skillnad, som syns direkt när jag tvättat av den. Jag har länge betalt dyra pengar för masker som inte är i närheten av lika bra som den här. Rekommenderas varmt!
Cassandra Iréne Ylva Bergström | 2017-03-18
Kommer att köpa om och om igen! Definitivt min favorit mudmask jag testat hittills. När den torkar ser man bokstavligt talat gula prickar där alla oljor och sebum blivit uppsuget i masken. Jag personligen har den på mycket längre än vad det står men det är upp till var och en att experimentera.

Mer Information

L'Oréal Paris Pure Clay Purify Mask - en fantastisk lermask berikad med ren lera och eukalyptus som hjälper till att lösa upp tilltäppta porer och matta ned huden på 10 minuter. Dess friska eukalyptus har också en avslappnande verkan på huden och tillsammans med leran arbetar masken djupt på huden för att avlägsna orenheter och smuts. Masken har också en sammandragande effekt på förstorade porer och efterlämnar en frisk och fräsch känsla - en perfekt ansiktsmask för dig med fet och oren hud.
Innehåll: 50 ml
Användning
Appliceras på ren och torr hud, undvik ögon och läppar. Låt verka 10-15 minuter och skölj sedan med ljummet vatten. För bästa resultat använd 3 ggr/vecka.
•TIPS Kombinera L'Oréal Paris olika lermasker för att ge kombinerad hud vad den behöver för hudens olika områden.
Volym:50 ml
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22