Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Age Perfect Cell Renaissance Day Cream

Age Perfect Cell Renaissance Day Cream

Loreal

Med åldern avtar cellförnyelsen i huden och gör att den blir slappare vilket leder till att rynkor syns tydligare. Age Perfect Cell Renaissance hjälper huden att bilda nya celler dag efter dag.
275 kr

Tillfälligt slut

Recensioner

Ella Hedström | 2016-02-19
Jag må vara ung, men man bör väl skydda sin hud i tid? Älskar denhär ansiktskrämen och natt verisionen av den. tycker att konsistensen är on top, men jag älskar även förpackningen av den, den är så fin att ha framme! när det gäller om den hjälper mot rynkor vet jag inget om då jag inte ännu har dem, och hoppas jag inte får med hjälp av krämen! även super bra efter sol och huden känns återfuktad.
Ingegerd Rydberg | 2015-02-11
Perfekt konsistens. Inte för lätt och inte för tung. Prisvärd
Gun-Mari Nordin | 2013-12-11
En mycket bra hudkräm, ger en behaglig känsla. Doftar lagom mycket och ett extra plus för den fina burken! G-M

Mer Information

Med åldern avtar cellförnyelsen i huden och gör att den blir slappare vilket leder till att rynkor syns tydligare. Age Perfect Cell Renaissance hjälper huden att bilda nya celler dag efter dag. Huden stärks och får tillbaka sin vitalitet. Synligheten av fina linjer och rynkor minskas. Produkterna innehåller Natecium, inspirerat av 20 års forskning, är en aktiv ingrediens som av naturligt ursprung som skyddar cellernas regenererande kraft för att främja en intensiv förnyelse av cellerna. Innehåller även: Pro-Calcium för att stärka huden dag efter dag. SPF 15 för att skydda huden mot solen.
Age Perfect Cell Renaissance Day Cream hjälper till att boosta cellförnyelsen. Huden får ny vitalitet, stärks och känns mjukare. För varje dag förbättras hudens regenerering. Huden får strålande lyster och känns fylligare och full av liv.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22