Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Hydra Genius Aloe Water Dry and Sensitive Skin Day Cream 70 ml
Hydra Genius Aloe Water Dry and Sensitive Skin Day Cream 70 ml
Hydra Genius Aloe Water Dry and Sensitive Skin Day Cream 70 ml
Kampanj 20%...

Hydra Genius Aloe Water Dry and Sensitive Skin Day Cream 70 ml

Loreal

Få Fräsch lystrande hud i 72 timmar utan att kännas fet eller klibbig. Formulan anpassar sig till din hudtup och absorberat snabbt. Hydra Genius innehåller Aloe Vera-extrakt och mineraler.
103,20 kr129 kr

Tillfälligt slut

Recensioner

Evelina Svensson | 2017-08-30
Jag har känslig och framförallt torr hud vid kinder, panna och haka året runt. Får också hormonfinnar vid haka och panna och min hud känner sig inte ett dugg irriterad av produkten. Smälter in snabbt, doftar fräscht och och kommer i en stadig flaska. Ingen hud är den andra lik, för mig funkar den toppen! Perfekt som bas innan foundation dessutom.
Stina | 2017-06-14
Denna produkt är extremt parfymerad innehåller väldigt mycket denauterad alkohol (koncentrationen av en ingrediens är alltid skrivna från högsta till lägsta koncentration och alkohol är nummer 5 i denna produkt). Passar inte alls att använda på ansiktet. Min hud reagerade mycket dåligt på den. Kunde inte använda upp all produkt på grund av det. Rekommenderar den inte.

Mer Information

Få Fräsch lystrande hud i 72 timmar utan att kännas fet eller klibbig. Formulan anpassar sig till din hudtup och absorberat snabbt. Hydra Genius innehåller Aloe Vera-extrakt och mineraler. Hyaluronsyran i Hydra Genius har ett naturligt ursprung och kan bevara 1 000 gånger sin eget vikt i vatten vilket gör denna ansiktskräm till en gåva för din hy. Torr till känslig hy
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22