Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Nude Magique CC Cream Anti-Dullness Glam Nude CC Cream Anti-Redness

Nude Magique CC Cream Anti-Dullness Glam Nude CC Cream Anti-Redness

Loreal

Creme som reducerar färgojämnheter och återfuktar huden. SPF 20. Nude Magique CC Cream Anti-Dullness är lilafärgad och korrigerar gula och gråaktiga hudtoner.
149 kr

Recensioner

Marina | 2017-03-09
Den luktar väldigt gott, men mycket. Första gången jag använde den fick jag vita sträck i ansiktet, jag måste massera in den väl i hyn för att få någon täckning men när den väl sitter så får man en väldigt fin lyster av den!
Lena Kusmin | 2017-02-16
Mycket bra produkt, följer hudtonen och håller hela dagen
Carolina | 2017-02-16
Super bra produkt den jämnar inte bara ut huden (jag sommar fått mörka graviditetsfläckar) utan återfuktar min hud så den känns len och mjuk. Rekommenderas högt!

Mer Information

Creme som reducerar färgojämnheter och återfuktar huden. SPF 20. Nude Magique CC Cream Anti-Dullness är lilafärgad och korrigerar gula och gråaktiga hudtoner. Transformande formula som anpassar sig efter din hudton.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22