Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Color Riche Lipstick 136 Flamingo Elegance
Color Riche Lipstick 136 Flamingo Elegance

Color Riche Lipstick 136 Flamingo Elegance

Loreal

L'Oreal Paris Gold Obsession kollektion erbjuder de 3 mest ikoniska Color Riche nyanserna formade med skimmer från 24K guld för att erbjuda den allra lyxigaste looken till dina läppar.
129 kr
136 Flamingo Elegance

Recensioner

Jeanette | 2017-10-11
Hade läst mycket om att 235 Nude skulle vara fin på riktigt ljus hy, men den såg väldigt brun ut på bild så var osäker. Men den är perfekt. En precis mängd färg och skimmer för att man ska se fräsch ut. Rekommenderar starkt.
Krakelsprakel | 2017-08-17
Säger som andra. Prisvärt. Krämigt. Många färger. Man får applicera om några gånger på en dag. Men det gör inget. Har allt man behöver i ett läppstift.
Maria | 2017-03-10
Prisvärt, krämigt läppstift i härliga färger. Älskar doften!

Mer Information

L'Oreal Paris Gold Obsession kollektion erbjuder de 3 mest ikoniska Color Riche nyanserna formade med skimmer från 24K guld för att erbjuda den allra lyxigaste looken till dina läppar. Color Riches unika förpackning har förfinats för att passa Gold Obsession, från en svart matt till ett perfekt guldläppstift.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22