Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

Brow Artist Plumper 05 Transparent
Brow Artist Plumper 05 Transparent

Brow Artist Plumper 05 Transparent

Loreal

Brow Artist Plumper är för dig som söker en ögonbrynsmascara som fyller i, fyller ut och formar ögonbrynen.
99 kr
05 Transparent

Recensioner

Diana | 2018-03-15
Bra budgetalternativ!! Jag har denna I både dark brunette och transparent. Den bruna tycker jag tyvärr nästan är lite skimrande I färgen, lite smått glittrig, vilket inte passar mej alls. Så den jag använder är den transparenta, och den är jag riktigt nöjd med! Den får brynen att hålla sej där jag vill. Litet minus för att jag får upp så mycket produkt på borsten, måste alltid torka av borsten lite innan jag kan använda den på brynen. Men som sagt, för priset så gör den sitt jobb, och då kan jag stå ut med ett extra steg!!
Lovisa | 2018-03-11
Superbra gel som verkligen håller ögonbrynen på plats!
Lina | 2018-03-10
En ögonbrynsmascara som fyller ut, färgar och ger struktur till dina ögonbryn. Resultatet blir naturliga ögonbryn som håller formen hela dagen. Passar dig som har ljusa och lite glesare ögonbryn.

Mer Information

Brow Artist Plumper är för dig som söker en ögonbrynsmascara som fyller i, fyller ut och formar ögonbrynen. Tack vare Brow Artist Plumper ögonbrynsmascara kan du enkelt tillföra volym till dina ögonbryn och addera karaktär. Brow Artist Plumper Transparent ögonbrynsmascara fixerar och formar dina ögonbryn. Brow Artist Plumper Dark Brunette ögonbrynsmascara fixerar, färgar och formar dina ögonbryn samt innehåller fibrer som fyller ut.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22