Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
False Lash Wings Mascara Black
False Lash Wings Mascara Black
REA 50%

False Lash Wings Mascara Black

Loreal

Nya False Lash Wings fokuserar på längd. Den unika borsten är upphöjd på den yttre kanten för att speciellt vinkla ut dina yttre ögonfransar upp till 2 gånger mer.
87,50 kr175 kr

Recensioner

Felicia | 2018-06-21
Förstår inte alla positiva recensioner, den här mascaran gjorde ingenting för mig. Folk säger att den ger volym men det gör den inte, den håller inte böjen heller. Gör fransarna lite längre, det är allt. Rekommenderar den inte alls.
Angelique | 2017-02-16
Bästa mascaran jag har testat. Har använt denna i flera år nu och går alltid tillbaka till den. Den smular inte, ger långa och separerade fransar. Love it.
Ellen | 2016-09-30
Bästa mascaran ever! Får mega fina fransar som är långa och separerade. Sitter också som berget, smular inte det minsta men ändå lätt att få bort. Love it!

Mer Information

Nya False Lash Wings fokuserar på längd. Den unika borsten är upphöjd på den yttre kanten för att speciellt vinkla ut dina yttre ögonfransar upp till 2 gånger mer. Formulan har så kallade cocoon fibrer som är 1,2 mm långa som omsluter fransen.
Volym:7 ml
Färg:Svart
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22