Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Miss Baby Roll Mascara Black
Miss Baby Roll Mascara Black
Miss Baby Roll Mascara Black

Miss Baby Roll Mascara Black

Loreal

Ready to roll? Upptäck Miss Baby Roll, det senaste tillskottet till Mega Volume familjen! En ny mascara med twistad gummiborste som är vriden 180 grader.
139 kr

Recensioner

Emma | 2017-08-16
Jättebra mascara! Använt i 2 veckor nu och lika bra som när jag öppnade den. Blir riktigt fina, separerade och böjda om man böjer fransarna innan. Har även böjt fransarna efteråt och mascaran har suttit kvar utan problem och ser verkligen WOW ut!
Natasa Momcilovic | 2017-06-28
Testade denna mascara idag för första gången. Gillade den jätte mkt. Tror mkt beror på ens egna fransar. Men fick mkt volym av den iaf
Lala | 2017-05-30
En egentligen bra mascara som verkligen ger en babydoll-wow effekt. Det stora negativa är att den ej håller! Den smular och faller ner efter ett tag (trots att man inte utför någon fysisk aktivitet och svettas eller dyl) och får en att se ut som en panda. Verkligen synd!

Mer Information

Ready to roll? Upptäck Miss Baby Roll, det senaste tillskottet till Mega Volume familjen! En ny mascara med twistad gummiborste som är vriden 180 grader. Till skillnad från resterande mascaror i Mega Volume familjen ger Miss baby roll extra volym, och som en papiljott fångar borsten upp även de minsta fransarna och böjer. Den twistade borsten ger i kombination med formulan fransar som är böjda längre. Innehåller även vårdande jojobaolja.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22