Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Telescopic Mascara Black
Telescopic Mascara Black
Telescopic Mascara Black
p643012f
v32334229
Loreal
SEK
165

Telescopic Mascara Black

Loreal

Upp till 60 % längre fransar, förstärkta vid basen och förskönade med ett par enkla svep?
165 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Cina | 2019-10-08
Nej nej nej! Svårapplicerad, allt blev bara en svart smet av mascara och fransar. Tack, men nej tack! Går tillbaka till Max Factor igen - Clump Defy!
Lina | 2019-09-17
Tycker detta är en av de bättre mascaror jag testat. Har ofta problem med att mascaran färgar av sig på ögonlocket eller nedanför ögat - men inte med denna. Räcker med ett lager, den ger fin längd och volym och liksom öppnar ögat så det ser piggt ut. Ger kanske inte så mycket separation men jag bortser från det pga längden/volymen. Tycker om den hårda borsten, kommer åt alla fransar.
Molly | 2019-08-24
Plus att den ger långa fransar, minus att den klumpar sig vid applicering av flera lager samt smular under dagen.

Mer Information

Upp till 60 % längre fransar, förstärkta vid basen och förskönade med ett par enkla svep? Nu är det fullt möjligt tack vare Telescopic, den första mascaran från L’Oréal Paris som förlänger och definierar fransarna. Den innovativa och flexibla precisionsborsten separerar och förlänger fransarna på ett vackert sätt, utan klumpar.
Precisionsborsten är flexibel, har fyra fingrar och förstärker ögonfransarna från rot till topp: dess släta ytor släpper ifrån sig exakt rätt mängd mascara på varje frans ända ut i ögonvrårna, för en intensiv blick på ett ögonblick.
Färg:Svart
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22