Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Telescopic Mascara Black
Telescopic Mascara Black

Telescopic Mascara Black

Loreal

Upp till 60 % längre fransar, förstärkta vid basen och förskönade med ett par enkla svep?
165 kr
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Molly | 2019-03-05
Köpte mascaran i hopp om att den skulle vara fantastisk, men jag fick tyvärr en allergisk reaktion av den. Nästa dag, efter att jag använt den, vaknade jag upp med en stor vagel i ögat. Om du tidigare haft reaktioner mot andra mascaror skulle jag inte rekommendera den tyvärr.
Erika | 2019-02-24
Gillar borsten men själva mascaran är så himla blöt och får med sig allt för mycket produkt. Dessutom kom jag fram till att denna mascara gjorde så jag tappade fransar, aldrig hänt innan med någon annan mascara.
Jenny | 2019-02-03
En bra mascara och kladdar inte av sig efter en hel dag. Men däremot så tycker jag att jag får FÖR mycket mascara på det första ögat som jag applicera på och sedan när jag ska applicera på det andra ögat, utan att doppa borsten igen så blir det PERFEKT. Det är också ganska svårt att skrapa bort det överflödiga!

Mer Information

Upp till 60 % längre fransar, förstärkta vid basen och förskönade med ett par enkla svep? Nu är det fullt möjligt tack vare Telescopic, den första mascaran från L’Oréal Paris som förlänger och definierar fransarna. Den innovativa och flexibla precisionsborsten separerar och förlänger fransarna på ett vackert sätt, utan klumpar.
Precisionsborsten är flexibel, har fyra fingrar och förstärker ögonfransarna från rot till topp: dess släta ytor släpper ifrån sig exakt rätt mängd mascara på varje frans ända ut i ögonvrårna, för en intensiv blick på ett ögonblick.
Färg:Svart
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22