Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Nordic Chic CC Color Correcting Cream Tan
Nordic Chic CC Color Correcting Cream Tan
Kampanj 20%

Nordic Chic CC Color Correcting Cream Tan

Lumene

Denna unika 6-in-1-produkt som utnyttjar den senaste teknologin är en lätt och ändå perfekt täckande foundation.
151,20 kr189 kr
Tan

Recensioner

Moa | 2018-09-03
ÄLSKAR den här! Den är absolut inte heltäckande så inget för dig som är ute efter det. Däremot ger den en jämnt resultat och huden bibehåller naturligt glow. Kan appliceras med fingrar utan spegel då resultatet blir så naturligt. Är inne på min fjärde tub nu!
Malin | 2018-08-27
Riktigt bra cc creme. Jag jobbar in den med fingrarna och huden får ett jämt resultat med ett fint glow. Köpte medium, den va dock för ljus så jag blandade den med golden har kunde då anpassa färger bättre sommartid.
Louise | 2018-07-11
En bra CC-cream! Har kombinerad hy och tycker att produkten funkar fint både på torra och feta partier. Lagom täckningsgrad nu på sommaren - hudtonen jämnas ut men fräknarna får lysa igenom.

Mer Information

Denna unika 6-in-1-produkt som utnyttjar den senaste teknologin är en lätt och ändå perfekt täckande foundation. Den appliceras jämnt och följsamt på huden, täcker och jämnar ut hudens ojämna ton och rodnad. En creme med flera egenskaper är en praktisk lösning för konsumenter som värdesätter enkla, snabba och lättanvända produkter. Slutresultatet är en halvmatt och felfri hud som ser slät ut. Formulerad utan parabener.
6-in-1-egenskaper:
1. Foundation – tunn, men täckande formula: bidrar till att täcka rodnad och andra ojämnheter i hudens ton. Innehåller silikon som gör att produkten glider mjukt på huden och bidrar till att reducera stora porer. Färgerna har en sammansättning som täcker och neutraliserar röda partier.
2. Concealer – cremens konsistens i sig + titandioxid + pigmentmängden sammantaget ger en bra täckförmåga.
3. Primer – produkten innehåller silikon som bidrar till att reducera synliga porer.
4. Lystergivande – ljuspigment och fröolja från lingon gör huden strålande.
5. Hållbar
6. SPF 20
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22