Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Kom ihåg att logga in för att samla poäng på dina köp!
Eye Brows Fling
Eye Brows Fling

Eye Brows Fling

MAC

Uppskruvbar, självvässande ögonbrynspenna. Lägger till precis det du behöver: form, färg och fyllighet i ett enda verktyg. Ser ut som en penna och har alltid en perfekt spets.
170 kr
Fling

Recensioner

shanellehq | 2017-04-03
Jag älskar den här pennan! Det bästa med den är att den på riktigt är extremt dryg, (äckel-varning) jag har lycktas få den att räcka i ca ett år. Jag använde färgen ”Stud” som matchade perfekt till mitt lite mellanblonda/cendré-färgade/mellanbruna hår.
Oliviana | 2017-04-01
Är mörkblond & använder färgen Accentuated. Den är asbra och brynen blir fina & naturliga! Enda nackdelen är att den tar slut väldigt fort.
Marie Johansson | 2017-02-19
Bra ögonbrynspenna med smal spets. Fling passar fint till mellanblont hår. Enda nackdelen är att den tar slut fort.

Mer Information

Uppskruvbar, självvässande ögonbrynspenna. Lägger till precis det du behöver: form, färg och fyllighet i ett enda verktyg. Ser ut som en penna och har alltid en perfekt spets. Ger definition, form och fördjupar/fyller i färgen. Skapar fantastiska ögonbryn. Enkel att ta med sig. Ingen vässare behövs.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22