Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FRI FRAKT! Beställ senast 18 december kl 12.00  för leverans innan jul med Postnord. För leveransdatum med Instabox & Best hemleverans, se kassasidan.

Pro Longwear Paint Pot Constructivist
Pro Longwear Paint Pot Constructivist
Pro Longwear Paint Pot Constructivist
Pro Longwear Paint Pot Constructivist
Pro Longwear Paint Pot Constructivist

Pro Longwear Paint Pot Constructivist

MAC

Hållbar ögonskugga med mycket pigment som är krämig att applicera och torkar till en intensivt vibrerande pärlemorskimrande finish. Osynlig täckning som mjukt appliceras på ögonlocken.
215 kr
Constructivist

Recensioner

N | 2018-07-19
En vän tipsade om den här då jag klagade på oljiga ögonlock och har älskat den sen dag ett! Använder den i Painterly varje dag på ögonlocken, den sitter som berget, håller borta oljan från mina ögonlock och den ger en fin naturlig färg, inte helt min hudfärg men det ser ut som att jag har ögonskugga vilket jag gillar! Otroligt dryg också, har haft den i snart 6 månader och det har precis bildats en liten grop på ytan.
Helena | 2018-03-11
Använder painterly som ögonprimer och älskar denna! Sitter som berget och är lättarbetad! Håller otroligt länge, se dock till att stänga locket ordentligt. Har två och kommer definitivt utöka med fler färger! Swatchar dock mer intensivt än vad som ges på ögonlocket, men detta gör det enklare att styra intensiteten vilket gör den perfekt till vardag och fest
Frida | 2018-03-11
Dessa är så fantastiska! Superenkla att arbeta med och bra pigment! Till vardags brukar jag enbart ha någon av mina paint pots på ögonen och när jag vill göra något extra använder jag dem ihop med andra ögonskuggor.

Mer Information

Hållbar ögonskugga med mycket pigment som är krämig att applicera och torkar till en intensivt vibrerande pärlemorskimrande finish. Osynlig täckning som mjukt appliceras på ögonlocken. Smular inte eller lägger sig i veck. Cremebaserad formel som kan blandas med M∙A∙C:s andra skuggor och eyeliner.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22