Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Pro Longwear Paint Pot Groundwork
Pro Longwear Paint Pot Groundwork

Pro Longwear Paint Pot Groundwork

MAC

Hållbar ögonskugga med mycket pigment som är krämig att applicera och torkar till en intensivt vibrerande pärlemorskimrande finish. Osynlig täckning som mjukt appliceras på ögonlocken.
215 kr
Groundwork

Recensioner

Helena | 2018-03-11
Använder painterly som ögonprimer och älskar denna! Sitter som berget och är lättarbetad! Håller otroligt länge, se dock till att stänga locket ordentligt. Har två och kommer definitivt utöka med fler färger! Swatchar dock mer intensivt än vad som ges på ögonlocket, men detta gör det enklare att styra intensiteten vilket gör den perfekt till vardag och fest
Frida | 2018-03-11
Dessa är så fantastiska! Superenkla att arbeta med och bra pigment! Till vardags brukar jag enbart ha någon av mina paint pots på ögonen och när jag vill göra något extra använder jag dem ihop med andra ögonskuggor.
Nastasija | 2018-03-06
Har den i färgen stormy Pink den är perfekt som bas till andra ögonskuggor i liknande färger. Älskar, man måste ha åtminstone en

Mer Information

Hållbar ögonskugga med mycket pigment som är krämig att applicera och torkar till en intensivt vibrerande pärlemorskimrande finish. Osynlig täckning som mjukt appliceras på ögonlocken. Smular inte eller lägger sig i veck. Cremebaserad formel som kan blandas med M·A·C:s andra skuggor och eyeliner.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22