Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FRI FRAKT! För leveransdatum med Instabox & Best hemleverans innan jul, se kassasidan. Beställ senast 18 december kl 12.00  för leverans innan jul med Postnord. 

Mineralize Blush Cosmic Force
Mineralize Blush Cosmic Force

Mineralize Blush Cosmic Force

MAC

Bakade mineraler som förfinats till en puderformel som ger exceptionell glans och lättviktig applicering. Färgen byggs upp försiktigt, lager efter lager, utan att ge för mycket täckning.
260 kr
Cosmic Force

Recensioner

Bella | 2018-07-26
Bästa bästa bästa! Har bra pigment och fina färger! Ser naturlig ut på huden! Bästa jag har använd hittills! Har färgen ”dainty”
ohm | 2018-06-21
Warm soul is my favorite !
Klara | 2018-03-11
Nu har jag visserligen inte provat någon av färgerna som Kicks tagit in utan endast Peachykeen, men den är min absoluta favoritrouge och jag kan bara föreställa mig de andra vara lika bra rent formulamässigt. Sitter hela dagen, lätt att applicera, ger ett väldigt jämnt och fint slutresultat. Vill ha fler!

Mer Information

Bakade mineraler som förfinats till en puderformel som ger exceptionell glans och lättviktig applicering. Färgen byggs upp försiktigt, lager efter lager, utan att ge för mycket täckning. Täcker och förstärker kindbenen med ett strålande pärlemorskimmer.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22