Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Powder Blush Peaches (Sheertone)
Powder Blush Peaches (Sheertone)

Powder Blush Peaches (Sheertone)

MAC

Färg för kinderna och ansiktet. Flera olika formler som ger olika resultat.
245 kr
Peaches (Sheertone)

Recensioner

Libx | 2017-10-22
Jag har två stycken: blushbaby och mocha. Båda ger ett naturligt fräscht resultat. Ger det där lilla extra. Sitter tryggt och bra hela dagen. Rekommenderas starkt!
Sandra Azadi Jafarabadi | 2017-09-29
Tycker denna produkt är super!! Vill så gärna köpa om den. Däremot gillar jag inte att kicks skriver 20% på all puder osv men denna gäller inte. Har mailat kundservice och de säger att de ska kolla upp det, men inget har skett. Om Mac produkterna inte gäller borde det stå under 20% reklamen.
Sussie | 2017-06-15
Älskar dessa rouge!! Använt dessa i flera år och dem har mkt pigment och sitter hela dagen om man sprayar på Urban Decay All Nighter Setting spray på ansiktet när man är klar med sminket. Mina absoluta favoriter är: Moccha, Fleur Power, Dolly Mix, Burnt Pepper, Plum Foolery & Breezy

Mer Information

Färg för kinderna och ansiktet. Flera olika formler som ger olika resultat.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22