#
100BON
MAC Pro Longwear Concealer

Pro Longwear Concealer

Winner KICKS Beauty Awards 2015: Best Concealer
En lätt flytande concealer som ger medelkraftig till full täckning med en skön, naturlig, matt finish. Färgfast formula som varar i upp till 15 timmar. Hjälper till att dölja och korrigera ringar under ögonen och missfärgningar. Förpackad i en...
Från:
195 kr
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
1010 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

En lätt flytande concealer som ger medelkraftig till full täckning med en skön, naturlig, matt finish. Färgfast formula som varar i upp till 15 timmar. Hjälper till att dölja och korrigera ringar under ögonen och missfärgningar. Förpackad i en genomskinlig glasflaska med mattsvart pump.


Vinnare av KICKS Beauty Awards 2016: Bästa flytande concealern.
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-07-28
Riktigt imponerad av produkten! Använder den under ögonen och på andra ställen i ansiktet där jag vill ha mycket täckning och ljusa upp lite. Bästa concealern jag testat. Har färgen NC15, som är lite åt det ljusgula hållet. Hade kunnat vara ännu ljusare men färgen funkar på mig när jag har brun utan sol.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-07-26
Denna concealer har jag haft i flera år. Den är lättjobbad och täckande. För 100 procent täckning använder jag dock ett penseldrag av en tjockare concealer under. Lätt att jobba in i huden men torkar relativt fort. Pumpen pumpar ut alldeles för mycket produkt, vilket känns slösigt.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-07-25
En helt OK concealer, men for meg blir den for oljete og fungerer derfor dårlig. Synes den glir av huden og ikke dekker godt nok, hverken under øynene eller på urenheter i huden.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-07-22
Beste concealeren jeg har vært borti noensinne!!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-07-19
En riktigt bra concealer för att täcka t.ex. blemmor med eller att ha för att ljusa upp i T-zonen. MEN känns väldigt stram att ha under ögonen för att ljusa upp mörka ringar. Samt något svårapplicerad där om man som jag är känslig och lite torr under ögonen (den torkar snabbt). Men täcker finnar som inget annat!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-07-15
Okei la meg se hvor skal jeg begynne, denne concealeren er amazing!!!!!!!!! denne sverger jeg til for og si det sånt hatt den en uke og allerede en stor favoritt. Jeg vet jo ikke hvordan dekkevnen er på din hud men på min kunne den ikke vært bedre dekker det jeg vil den skal dekke så stor fornøyd:)
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-07-13
Jeg elsker denne concealeren. Har ikke brukt noen annen på år. Jeg sverger med den etterson den holder ganske bra, er drøy i bruk og at fargen er helt perfekt for meg. Jeg synes den ser best ut når jeg påfører den med en beautyblender. Jeg er veldig lys i husen og bruker farger nc15!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-06-28
En concealer som er drøy i bruk og dekker veldig bra. Liker også at den holder hele dagen.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-06-27
Bästa concealern jag haft! Täcker så himla bra och blandas in riktigt snyggt. Använder både under ögonen och för att täcka röda partier, finnar osv, kommer aldrig sluta köpa!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-06-12
Jad gillar pigmentet men det sitter inte så bra på min hy, jag använder en beautyblender och det känns som den bara försvinner när jag använder den. Kanske bara så för blandhy, kan också bero på något annat men kommer leta efter en ny concealer när denna är slut.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...