Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Pro Longwear Concealer NC15
Pro Longwear Concealer NC15

Pro Longwear Concealer NC15

MAC

En lätt flytande concealer som ger medelkraftig till full täckning med en skön, naturlig, matt finish. Färgfast formula som varar i upp till 15 timmar.
195 kr
NC15

Recensioner

Caroline | 2018-04-24
En bra produkt med väldigt hög täckningsgrad! Funkar väldigt bra för att ljusa upp och täcka under ögonen, men funkar öven till att täcka blemmor, röda partier och massa annat. Minuset är väl att den förmodligen inte funkar så bra på torr hud och torra partier då den är väldigt matt och täckande vilket gör att den gärna fäster på torra ställen och får dem att synas mer... Annars en grym produkt från Mac. Jag har ljus hy men är nästan alltid lite solbränd i mig självt samt att jag solar. Jag har färgen NC20.
Luminita | 2018-03-12
Great product. It is well pigmented and thick and it lasts all day long.
Jessica | 2018-03-11
En bra concealer som sitter länge och håller bra.

Mer Information

En lätt flytande concealer som ger medelkraftig till full täckning med en skön, naturlig, matt finish. Färgfast formula som varar i upp till 15 timmar. Hjälper till att dölja och korrigera ringar under ögonen och missfärgningar. Förpackad i en genomskinlig glasflaska med mattsvart pump.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2016: Bästa flytande concealern.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2018: bästa concealer
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22