Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

Pro Longwear Concealer NC15
Pro Longwear Concealer NC15

Pro Longwear Concealer NC15

MAC

En lätt flytande concealer som ger medelkraftig till full täckning med en skön, naturlig, matt finish. Färgfast formula som varar i upp till 15 timmar.
205 kr
NC15

Recensioner

Maria | 2018-12-27
Den täcker bra och är lätt att använda. Dock är flaskan av glas bidrog till att den gick sönder när den ramlade ner i golvet. Men tycker att concealern är värd priset!
Hanna | 2018-12-23
Denna concealern får mig att se extremt torr ut under ögonen och framhäver varenda linje riktigt dålig
Tina | 2018-12-04
Fungera inte alls under mina ögon. Den tog fram mer linjer under ögonen än jag visste att jag hade. Fungerar dock som täckande av finnar.

Mer Information

En lätt flytande concealer som ger medelkraftig till full täckning med en skön, naturlig, matt finish. Färgfast formula som varar i upp till 15 timmar. Hjälper till att dölja och korrigera ringar under ögonen och missfärgningar. Förpackad i en genomskinlig glasflaska med mattsvart pump.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2016: Bästa flytande concealern.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2018: bästa concealer
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22